Liste Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi

Liste Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Aici Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi Zalau Candela Criscom Srl Id 22285501

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugăciuni Pentru Bolnavi Editura Sophia Egumenita Carti

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Carte De Rugaciuni Pentru Familie

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Emag Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Legată Librăria Cărților Bisericești

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Invatatura Sfintilor Parinti Despre Boala Vanzari Icoane

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul ….. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Emag Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugăciuni Pentru Bolnavi Librăria Cărților Bisericești

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte De Rugăciuni Pentru Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Rugăciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Nesperat In Vremuri De Grea Incercare Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Carte De Rugaciuni Emag Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Editura Viță Adevărată Home Facebook

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Invăţătura Sfinţilor Părinţi Despre Boală Rugăciuni Pentru Bolnavi Editura Egumeniţa Egumenita Carti

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul ….. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Emag Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... .. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Rugăciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Nesperat In Vremuri De Grea Incercare Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Trebuintele Si Folosul Crestinului Ortodox Editura Felicitas Emag Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Romanian Edition Various Authors 9789731365817 Amazon Com Books

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Rugăciune La Maica Domnului Pentru Bolnavi Youtube

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Rugăciune Către Sfintele Cuvioase Xenia Matroana și Maria Pentru Vindecarea De Depresie și Boli Psihice Doxologia

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Elefant Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Elefant Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi Magazin Articole De Cult

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi Magazin Articole De Cult

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Elefant Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Romanian Edition Various Authors 9789731365817 Amazon Com Books

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte De Rugaciuni Libris

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugăciuni

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Rugaciuni Pentru Bolnavi Invataturi De Credinta Ortodoxa Despre Boala

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi Carti Frumoase

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

2

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. . Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Rugăciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Nesperat In Vremuri De Grea Incercare Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Libris

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Mic Buchet De Rugaciuni Pentru Parintii Si Copiii Buni

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Libris

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu și Rugăciuni Pentru Bolnavi Basilica Ro

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Toate Zilele Editura Bizantina Egumenita Carti

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Nouă Apariție Versiunea Audio A Cărții De Rugăciuni Ingrijită De Părintele Episcop Macarie Al Episcopiei Europei De Nord Doxologia

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Toate Zilele Editura Bizantina Egumenita Carti

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Rugaciuni Pentru Bolnavi Invataturi De Credinta Ortodoxa Despre Boala

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... . Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Familie

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Emag Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

O Nouă Carte De Rugăciuni Pentru Părinţi Si Copii

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugăciuni Pentru Bolnavi Librăria Cărților Bisericești

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Rugăciuni Pentru Cei Bolnavi Ortodoxia Me

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata... Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugăciuni Pentru Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Mic Buchet De Rugaciuni Pentru Parintii Si Copiii Buni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Sophia 4 50 Lei Librariaonline Ro

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Carte De Rugăciuni Pentru Toate Zilele Libraria Doxologia

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. . Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Rugăciune Către Sfintele Cuvioase Xenia Matroana și Maria Pentru Vindecarea De Depresie și Boli Psihice Doxologia

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul ….. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Rezultate Cautare Pentru Carti De Rugaciuni

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Nouă Apariție Versiunea Audio A Cărții De Rugăciuni Ingrijită De Părintele Episcop Macarie Al Episcopiei Europei De Nord Doxologia

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi... Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Romanian Edition Various Authors 9789731365817 Amazon Com Books

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Invatatura Sfintilor Parinti Despre Boala Vanzari Icoane

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Carte De Rugaciuni Pentru Familie Editura Agapis

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul …

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.

Slujba Sfantului Maslu Si Rugaciuni Pentru Bolnavi

Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul … Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

2

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca.

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Carte de rugaciuni pentru bolnavi.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează‑l pe robul tău (n), care cheamă numele lui hristos, vindecă‑l de toată boala trupească şi slobozeşte‑l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi îndepărtează de. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca l de toata boala trupeasca si slobozeste l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata asuprirea vrajmaseasca. Carte de rugaciuni pentru bolnavi. Dumnezeule atotputernice, cela ce cu mila ta pe toate le zidesti spre mantuirea neamului omenesc, cerceteaza‑l pe robul tau (n), care cheama numele lui hristos, vindeca‑l de toata boala trupeasca si slobozeste‑l de pacat si de ispitirile pacatoase, de orice necazuri, si indeparteaza de la robul tau toata.. Carte de rugaciuni pentru bolnavi.

Popular posts from this blog

32 Rugaciune Pentru Copiii Neascultatori

Icoana Desenata In Creion